2 d’agost del 2011

Costa Oest dels Estats Units. Part II


Glen Canyon NP (Utah)
Els rius i canyons del sud-est de Utah, acaben sobtadament a la presa del Glen Canyon. Així es va formar el llac Powell  de més de 3000km de contorn. Impacta el contrast de l’aigua del llac i el seu entorn tant àrid. Parada obligatòria al Horse Shoe Bend i a l’entorn del Powell Lake. Desestimem per l’elevat preu de l’entrada, la visita al Antelope Canyon. 
El llac Powell
El meandre de Horseshoe Bend
Sol i serps i molta calor

Monument Valley NP (Utah)
Un increïble paisatge de pel·lícula de l’oest. Les vistes de la vall amb les seves torres de pedra vermella creades per l’erosió, són impactants. Fa molta calor, com a tota la zona de Utah. Un dels paisatges que recordarem més del viatge.

La panoràmica de Monument Valley
Carreteres de western
Un desert impressionant
Un cowboy amb pinta a turista
Formes espectaculars


Arches NP
Parc amb més de dos mil arcs naturas de pedra rogenca que sobresurten d’un paisatge lunar. Instal·lats a un dels molts campings del turístic poble de Moab, destinem tot un matí a visitar els mítics punts del parc: Balanced Rock, Double Arch, North and South Window, Delicate Arch i Landscape Arch (el més gran del món). Malgrat la forta calor que fa a la zona durant l’agost, no us podeu perdre de cap manera la caminada fins al Delicate Arch, el més espectacular i símbol de l’estat de Utah. 
Increible el Double Arches
Dins de l'arc
Les North and South Windows
El més famós: Delicate Arches. Símbol de Utah.
I el més llarg de tots: Landscape Arche

Canyondlands NP
És el més gran i més salvatge del parcs nacionals de Utah, amb un paisatge caracteritzat per la presència de taules, agulles, arcs, ponts,etc. de pedra. Les dificultats de moure’s pel parc i la falta d’aigua tenen com a conseqüència que sigui poc visitat. Malgrat no endinsar-nos-hi, ens arribem des de Moab a la zona de l’Illa en el Cel, on parem als diferents miradors. El paisatge és el més semblant a l’infinit. Aconsellable també una parada al Death Horse.
Vista panoràmica de Canyonlands
Canyons fins on t'allarga la vista

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada